Van Harte Liefhebben

De training voor partners: een opkikker voor je relatie! 

Vraag je je wel eens af: 'waar is die prins(es) gebleven op wie ik verliefd werd? ' en 'Ben ik nog wel de prins(es) op wie mijn partner verliefd is geworden?' Maak je je wel eens zorgen of de ijstijd in jullie relatie is aangebroken en wat je kunt doen om de boel weer op te warmen? Als je deze vragen herkent, kan deze training helpen de liefde weer te doen opbloeien!

Een relatie is een zaak voor twee personen. Eén van de twee kan de relatie ontwrichten en één van de twee kan een verbetering in gang zetten. Je kunt de training daarom volgen zonder dat je partner meekomt.

Hoe prinsen en prinsessen kikkers worden en andersom!

In de training leer je wat je kunt doen om jullie relatie een nieuwe impuls te geven. Je hebt inmiddels vast wel ervaren dat mopperen, mokken, verwijtende blikken en woorden, eisen en afwachten jullie relatie weinig goed doet. En dat daarmee het gedrag van je partner ook niet echt verandert. We hebben immers alleen directe invloed op ons eigen gedrag. Daarom staat tijdens de training de vraag centraal: wat kan ik doen om onze relatie nieuw leven in te blazen en meer liefde te ervaren?

Liefhebben is immers een werkwoord, het is iets wat we doen. Onze liefde voor onze partner komt tot uitdrukking in hoe wij met hem of haar omgaan. Wachten totdat de ander aan onze verwachtingen gaat voldoen, heeft dan ook geen zin. Als de één blijft wachten op de ander, verandert er niets. Voor verandering is er maar één persoon nodig die anders gaat reageren. En de praktijk leert dat wanneer één persoon zich anders gaat gedragen, dit van invloed is op het gedrag van de ander. 

Iemand liefhebben betekent dat we de ander waardevol vinden en het leven van die ander willen verlichten, verwarmen en verrijken. Liefhebben ontstaat vanuit een innerlijke houding van genegenheid en bemoediging. Deze innerlijke houding kunt u ontwikkelen!

Word weer verkikkerd op je eigen partner!

In de training staat daarom de vraag centraal: wat kan ik doen om:

  • onze relatie duurzaam nieuw leven in te blazen
  • het beste bij mijn partner naar boven te halen
  • de sleur en verwachtingspatronen te doorbreken
  • onze beide wensen en behoeftes duidelijk te krijgen
  • weer verkikkerd te raken op mijn partner!

Start : Bij voldoende deelname kan in overleg, ook op andere locaties,  de training starten
Docent: Pauline Hofstra
Locatie: De Vos van Steenwijkstraat 62, 7957 BH De Wijk 
Duur: 8 wekelijkse bijeenkomsten van ongeveer 2 uur

aanmelden